Η αγωνία Νικολόπουλου για τον Τράγκα

by MANIFESTO

Μάτι δεν έκλεισε ο Νίκος Νικολόπουλος. Έτρεξε να βρεθεί στο πλευρό του… πολιτικά διωκόμενου Γιώργου Τράγκα, όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος (!!!) του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. «Από τα χαράματα» όπως χαρακτηριστικά γράφει σε σχετικό δελτίο τύπου.

Είναι η συναδελφική αλληλεγγύη που τον οδήγησε: πρόεδρος συμπαραστέκεται σε πρόεδρο. Γιατί να μην το ξεχνάμε ο Γιώργος Τράγκας είναι πρόεδρος και… κομματάρχης. Όσον αφορά την «πολιτική» δίωξη αυτή καμία σχέση δεν έχει με πολιτική παρά μόνο με συκοφαντίες. Μια μήνυση είναι από τον Άκη Σκέρτσο ο οποίος έφτασε στα όρια του και προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Λέει πολλά στο δελτίο τύπου ο πρόεδρος Νικολόπουλος. Αλλά καμία σχέση αυτά δεν έχουν με την υποτιθέμενη πολιτική δίωξη. Έφυγε ο Καμμένος και κάποιοι εκτίμησαν πως υπάρχει πολιτικό κενό. Βάλε και το γεγονός πως όταν γίνουν εκλογές αυτές θα είναι με απλή αναλογική. Έστω και για λίγο θα προσπαθήσουν -οι κάποιοι- να το παίξουν ρυθμιστές.

Θα ζήσουμε όμορφες στιγμές.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα