Η “Αγία Τριάς” του Μαξίμου

2141

Τρία πρόσωπα, εκ των στενότερων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, σήκωσαν και σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος και παλεύουν κάθε μέρα ώστε να φτάσει στη χώρα, από κάθε γωνιά του πλανήτη, το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.

Την ώρα που οι μάσκες για παράδειγμα είχαν γίνει είδος σε εξαφάνιση, αυτοί οι τρεις ανέλαβαν να βρουν και να φθάσει έγκαιρα στη πατρίδα μας το απαραίτητο και σωτήριο υλικό. Επίσης, καταλυτικός ήταν ο ρόλος τους στο να πειστούν επιφανείς οικονομικοί παράγοντες για να συμβάλουν στο κόστος με δωρεές.

Πρόκειται για τον γραμματέα της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, τον Γιώργο Μυλωνάκη, γενικό γραμματέα της Βουλής και τον Μιχάλη Μπεκίρη, Διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Ο Γιώργος Μυλωνάκης
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης
Ο Μιχάλης Μπεκίρης

 

 

 

 

 

 

Τρία πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη οι οποίοι αναλαμβάνουν τις δύσκολες αποστολές για να υπάρχει εξασφαλισμένο αποτέλεσμα. Το έργο των τριών δεν έχει τελειώσει ακόμα… Ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός και παλεύουν καθημερινά έτσι ώστε να συνεχίσει η προμήθεια της χώρας με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr