Η αδελφή του Τσίπρα στηρίζει Πολάκη

134

Την… αψάδα του Πολάκη φαίνεται ότι εκτιμά, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, και η αδελφή του, Ζανέτ, η οποία μάλιστα μπήκε μπροστά για να τον υπερασπιστεί στο Facebook, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η τελευταία του ανάρτηση για την Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Η Ζανέτ Τσίπρα… έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα, και συγκεκριμένα τη σύμβουλο της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια, Καίτη Θεοχάρη, που… τόλμησε να κριτικάρει τη στάση Πολάκη μέσω της σελίδας στο Facebook.

«Καταδικάζουμε τον ρατσιστικό λόγο από όπου και εάν προέρχεται και το λέω σοβαρά!! Η ψυχική υγεία δεν είναι για, εκμετάλλευση ούτε χρησιμοποιήτε για πολιτική αντιπαράθεση. Ο Παύλος Πολάκης κάνει πάλι ένα λάθος που μας εκθέτει όλους. Δεν θα το ακούγαμε αυτό από τον Ανδρέα Ξανθό ούτε από όλα, στελέχη του Συριζα στην υγεία», έγραψε η Καίτη Θεοχάρη, με τη Ζανέτ Τσίπρα να σπεύδει να σχολιάσει από κάτω: «Δυστυχώς το φβ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για αντιπαραθέσεις αυτού του είδους ….. και πάλι δυστυχώς δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια …. ο σύντροφος Πολακης , έχει την άποψη του , την εκφορεί δημόσια και κρίνεται …. όπως και όλοι μας ».

Καλημέρα καταδικαζουμε τον ρατσιστικο λόγο απο όπου και εαν προέρχεται και το λέω σοβαρά!! Η ψυχική υγεία δεν είναι…

Posted by Kate Theochari on Wednesday, November 27, 2019

Η Ζανέτ Τσίπρα μάλιστα αν και έσπευσε να πει ότι το Facebook δεν ενδείκνυται για αντιπαραθέσεις, συνέχισε να… αντιπαρατίθεται για τα… μάτια του Πολάκη.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr