Βίντεο για τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, με στόχο την προώθηση της υποψηφιότητάς της, ανέβασε στα social media η Άννα Διαμαντοπούλου με πρωταγωνιστές έκπληξη: τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Μπέζο.

Οι τέσσερίς τους γευματίζουν σε κάποιο εστιατόριο και συζητούν. Η Άννα Διαμαντοπούλου τους εξηγεί τη σημασία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να την πειράζει λέγοντας προς τους υπόλοιπους της παρέας: «Πολλά δεν λέει;». Μάλιστα ο Σπύρος Παπαδόπουλος επαναλαμβάνει την κλασική ατάκα από τη σειρά «Απαράδεκτοι», στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι τρεις ηθοποιοί: «Τι έγινε ρε παιδιά!», προσπαθώντας να πειράξουν τον Γιάννη Μπέζο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι η Αννα δεν έχει ξύλινο λόγο, αναφέροντας ότι την χρειαζόμαστε στην πολιτική ενώ ο Γιάννης Μπέζος υποστηρίζει ότι η Άννα Διαμαντοπούλου θα βοηθήσει να φύγει αυτή η τοξικότητα που υπάρχει στην αντιπολίτευση. 

Αντιδράσεις στο Χ από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ


Φυσικά έντονες υπήρξαν οι αντιδράσεις των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των υποστηρικτών των άλλων υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας να αποδομήσουν το έξυπνο βίντεο της πρώην υπουργού. Βέβαια μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί ότι δέχθηκε συντονισμένη επίθεση από τα τοξικά τρολ της Κουμουνδούρου, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον στον ΣΥΡΙΖΑ προτιμούν άλλον υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Άλλοι δε αντιδρούν χιουμοριστικά με ατάκες των Απαράδεκτων ενώ αλλοί συγχαίρουν την Άννα Διαμαντοπούλου για το έξυπνο βίντεο.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου και μερικές από τις αντιδράσεις: