Γρ. Πετράκος: Ο ψεκασμένος “λοιμωξιολόγος” σε ρόλο έκπληξη!

by MANIFESTO

Όσοι τον είχαν ξεχάσει από τη συμμετοχή του στο Fame Story, την σχέση του με την Τάμτα και τη λαμπρή πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα, τον θυμήθηκαν – ή τον έμαθαν- από τους “πύρινους λόγους” κατά του lockdown και των εμβολίων, με επιχειρήματα, φυσικά, από τα …καλάθια.

Αλλά ο Πετράκος για τον Γιώργο Τράγκα είναι «ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος» γιατί είναι «από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό».

Και τι έκανε ο θείος Γιώργος που θέλει να μας σώσει; Τον κάλεσε να συστρατευθεί και εκείνος απάντησε θετικά αναλαμβάνοντας αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. «Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά».

To γεγονός βέβαια ότι ο «λοιμωξιολόγος» Πετράκος αυτοαναιρείται στις διαφορετικές τοποθετήσεις του (πρόσφατα αποδέχθηκε τελικά και την επιτυχία των εμβολίων. Αντε και στα δικά του…) μικρή σημασία έχει για τον Τράγκα.

Εκείνο που μένει τώρα είναι το “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” να μετονομαστεί  και επίσημα σε “κίνημα ψεκασμένων ή  σε “κίνημα” fake news”.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα