Γλυτώσαμε… ΣΥΡΙΖΑ

by MANIFESTO

Το περιστατικό είναι πραγματικό και το βεβαιώνω ως αυτήκοος μάρτυρας. Μεσημεράκι στη Γλυφάδα, στην ουρά γνωστού καταστήματος ένδυσης συνομιλούν ένας μεσήλικας και μια κυρία. Στη συζήτηση συμμετέχουν με μορφασμούς επιδοκιμασίας και οι υπόλοιποι.

-«Πρώτη φορά δεν ακούω γκρίνιες και παρεξηγήσεις σε ουρά», μονολογεί ο μεσήλικας.
-«Υπομονή, τι να κάνουμε», απαντά η κυρία, «δεν λέτε που έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε εδώ»
-«Υπάρχουν και χειρότερα…», συνεχίζει η κυρία. «Να είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
-«Κάντε το σταυρό σας που γλυτώσαμε ΣΥΡΙΖΑ», λέει ο μεσήλικας αναφέροντας μια σειρά «αστέρων» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Ξεκινώντας από το δίδυμο της συμφοράς στο υπουργείο Υγείας, Πολάκη- Ξανθό μ’ αυτή τη σειρά, και στη συνέχεια με αναφορές στα… κατορθώματα του Βαρουφάκη, του Καμμένου και φυσικά του Τσίπρα. Κάπως έτσι, ή ακριβώς έτσι, διασκεδάζουν τον «πόνο» τους στις ουρές.

Κι εδώ που τα λέμε, χίλιες φορές στην ουρά και ταλαιπωρία, παρά στη σκέψη ότι την κρίση της πανδημίας θα την διαχειριζόταν η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου με υπουργό τον Πολάκη. Ξεχνιέται η εικόνα του Τσίπρα και των υπουργών του τη νύχτα της τραγωδίας στο Μάτι;

RF

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα