Τον ρόλο του κριτή σε γυρίσματα διαγωνισμού μαγειρικής στην Πάτρα βρέθηκε να αναλαμβάνει τυχαία ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε στο σημείο όπου γίνονταν τα γυρίσματα της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής «The Best in the world». Όπως φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός ήταν αρκετά ευδιάθετος και άνετος, ενώ συμμετείχε και στα γυρίσματα του διαγωνισμού μαγειρικής και, μάλιστα, στον ρόλο του κριτή.

Στο τέλος των γυρισμάτων συνεχάρη τα δύο παιδιά που διαγωνίστηκαν μεταξύ τους και τους είπε: «Και οι δύο είστε πολύ καλοί, ας κερδίσει ο καλύτερος». Επίσης, ο κ. Παπανδρέου άδραξε και την ευκαιρία να προβάλει την Πάτρα ως τουριστικό προορισμό, αναφέροντας πως «έχει πολύ καλά εστιατόρια, νόστιμο φαγητό, ζεστή φιλοξενία, διασκέδαση, πολιτισμό, θάλασσα και βουνό, ένας κρυφός προορισμός που δεν τον γνωρίζουν πολλοί τουρίστες». Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι τυχαία αυτή η ειδική αναφορά, καθώς η οικογένεια του Γιώργου Παπανδρέου κατάγεται από την περιοχή. Ο συνονόματος παππούς του και επίσης πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας γεννήθηκε στο Καλέντζι Αχαΐας, ενώ πήγε σχολείο στην Πάτρα.

Ολόκληρη η ανάρτηση 

Η ανάρτηση του κ. Παπανδρέου: «Μια αναπάντεχη συνάντηση στη Μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής "The Best in the World" που μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής, μαζί με δύο νέα παιδιά από την Πάτρα, την Καλομοίρα και τον Δημήτρη, μου έδωσε μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό, ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή του Ισραήλ. Η Αχαΐα, όπως κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχει τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτές και να επενδύσουμε στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα».