Γιώργος Παπανδρέου: Αγνώριστος στις διακοπές του στη Σκιάθο

160
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Γιώργος Παπανδρέου: Αγνώριστος στις διακοπές του στη Σκιάθο

Συνεχίζονται οι …ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου, που μαζί με τη σύντροφό του Γουέντι απολαμβάνουν τις βόλτες τους στη Σκιάθο.

Ο ήλιος έχει μόλις δύσει και η νύχτα απλώνει σιγά σιγά τον μαύρο της μανδύα πάνω από το νησί του Παπαδιαμάντη. Δυο φιγούρες, μια ανδρική και μια γυναικεία, περπατούν βιαστικά στο δρόμο του λιμανιού με κατεύθυνση την οδό Παπαδιαμάντη, για να χαζέψουν στα μαγαζιά μέχρι να καταλήξουν σε κάποιο ταβερνάκι για κρασί και θαλασσινούς μεζέδες.

Παρά το γεγονός ότι το ημερολόγιο γράφει 4 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με τη σύντροφό του Γουέντι Κονέλι στη Σκιάθο. Αυτό άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια που απέχει από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας. Αν και βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ η τελευταία του πολιτική παρέμβαση ήταν μια λιτή δήλωση για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Την Τετάρτη το βράδυ, ο κ. Παπανδρέου κρατώντας το χέρι της αγαπημένης του Γουέντι απόλαυσαν την βραδινή τους έξοδο στη Σκιάθο. Οι αλλοτινοί ψίθυροι από τους θαμώνες των μαγαζιών, που τύχαινε να δουν το ζευγάρι, ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον όλοι έχουν συνηθίσει να τους βλέπουν μαζί. Γιατί ο έρωτάς αυτός μετρά πέντε χρόνια από τη στιγμή που το βλέμα του Γιώργου Παπανδρέου διασταυρώθηκε με της Γουέντι.