Ο Γιώργος Μυλωνάκης επέστρεψε σήμερα στον Ευαγγελισμό, δύο μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, εκφράζοντας με ανάρτησή του δημόσια την ευγνωμοσύνη του σε γιατρούς, νοσηλευτές, οικογένεια και φίλους.

Επιστροφή Μυλωνάκη στον Ευαγγελισμό: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ο Γιώργος Μυλωνάκης αποκάλυψε ότι πριν από δύο μήνες έδινε τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του. Σήμερα, όπως ανέφερε, επέστρεψε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όχι ως ασθενής, αλλά για να εκφράσει από κοντά την ευγνωμοσύνη του σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του.

Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους τραυματιοφορείς, το βοηθητικό προσωπικό, καθώς και τη Διοίκηση του νοσοκομείου, επισημαίνοντας ότι καθημερινά προσφέρουν αθόρυβα, με αυταπάρνηση και αφοσίωση, τις υπηρεσίες τους σε κάθε άνθρωπο που χρειάζεται φροντίδα.

Το μήνυμα για την υγεία και η δύναμη της αλληλεγγύης

Στην ανάρτησή του υπογράμμισε ότι η επιστήμη σώζει ζωές, όμως η ανθρωπιά, η ενσυναίσθηση και η αλληλεγγύη είναι εκείνες που δίνουν στους ανθρώπους τη δύναμη να ξεπερνούν τις δυσκολότερες στιγμές και να συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην οικογένειά του, την οποία ευχαρίστησε για την αδιάκοπη αγάπη, τη δύναμη και τη στήριξη που του προσέφερε σε κάθε στάδιο της δοκιμασίας του. Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους φίλους του και όλους όσοι τον στήριξαν με μια προσευχή, ένα μήνυμα ή μια σκέψη, τονίζοντας ότι αυτή η αγάπη τού έδωσε τη δύναμη να συνεχίσει.

Κλείνοντας το μήνυμά του, ο Γιώργος Μυλωνάκης σημείωσε ότι ορισμένες μάχες δεν κερδίζονται μόνο από έναν άνθρωπο, αλλά από όλους όσοι βρίσκονται δίπλα του. Τόνισε ακόμη πως η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καταλήγοντας ότι σήμερα αισθάνεται μόνο ευγνωμοσύνη και ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του.