Με τον Βρετανό ομόλογό του, Τζέιμς Κλέβερλι, συναντήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για την πολύπλευρη συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου, διμερώς και εντός του ΝΑΤΟ και των διεθνών οργανισμών, καθώς και για την ενίσχυση της Συμμαχίας και τη στήριξη της Ουκρανίας.

Επίσης, ο κ. Γεραπετρίτης συναντήθηκε και με τον Μολδαβό ομόλογό του N.Popescu, σύμωνα με δεύτερη ανάρτηση: «Συνάντηση ΥΠΕΞ Γ. Γεραπετρίτη με Αν. ΠΘ/ΥΠΕΞ Μολδαβίας N.Popescu, στο περιθώριο Συνόδου Κορυφής NATO στο Βίλνιους - στο επίκεντρο η ανάπτυξη διμερών σχέσεων, ιδιαίτερα υπό το φως απόφασης για άνοιγμα ελληνικής Πρεσβείας στο Κισινάου», ενώ σημειώνεται πως ένα από τα θέματα της συζήτησης μεταξύ των δύο υπουργών Εξωτερικών ήταν και η ευρωπαϊκή προοπτική της Μολδαβίας. 

Τέλος, σε άλλη ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, γίνεται λόγος και για συνάντηση ανάμεσα σε Έλληνα και Τσέχο υπουργό Εξωτερικών: «Συνάντηση ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη με ΥΠΕΞ Τσεχίας Jan Lipavský στο περιθώριο Συνόδου Κορυφής ΝΑΤΟ σχετικά με στενούς διμερείς δεσμούς & κοινή βούληση για συνέχιση στήριξης της Ουκρανίας».