Γιατί ξενύχτησε ο Γεραπετρίτης

by Manifesto

Δεν συνηθίζεται σε συνεντεύξεις πρωθυπουργών στην ΔΕΘ να ευχαριστούν δημοσίως τους υπουργούς τους, επειδή… ξενύχτησαν για να λύσουν κάποιο θέμα.

Και όμως ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Γιώργο Γεραπετρίτη επειδή ξενύχτησε για να ξεμπλοκάρει ένα θέμα που δημιουργήθηκε με τις μάσκες των μαθητών. Ρώτησα λοιπόν ευθέως τον υπουργό Επικρατείας γιατί τον ευχαρίστησε ο Πρωθυπουργός και ιδού τι μου απάντησε: «Με είδε στη Θεσσαλονίκη με τα μάτια κατακόκκινα από την αϋπνία και πιθανόν να θέλησε να με ευχαριστήσει για την ταλαιπωρία που πέρασα». Αλλά ποια ήταν η ταλαιπωρία του υπουργού; «Είχαν μπλοκάρει την περασμένη Παρασκευή στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα δύο νταλίκες με 250.000 μαθητικές μάσκες. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ό,τι περίπου το 20% των μασκών δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα. Ολο το βράδυ της Παρασκευής συνομιλούσα με την πρεσβεία μας στη Σόφια αλλά και με την βουλγαρική κυβέρνηση για να επιτραπεί η διέλευση των δύο αυτών φορτηγών στην Ελλάδα. Ολη τη νύχτα και τελικά το καταφέραμε».
Πηγή: Βηματοδότης

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα