Γιατί ο Μπογδάνος τα βάζει με την “Ελλάδα 2021” στο twitter (pics)

171

Πυρά κατά της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» εξαπέλυσε μέσω twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή την ανάρτηση της Επιτροπής για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη (22.05.2020).

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπογδάνος αντέδρασε καθώς στον επίσημο λογαριασμό της Επιτροπής στο twitter, αναρτήθηκε βίντεο από σκηνή της ταινίας «Ζ» του Κώστα Γαβρά, με το σχόλιο: «Στις 22 Μαΐου 1963, ο Γρ. Λαμπράκης, σε ομιλία του κατήγγειλε πως υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του. Σε λίγο, θα δεχόταν χτύπημα από λοστό, που θα τον οδηγούσε σε θάνατο 5 μέρες αργότερα. Ο Κ. Γαβράς, 6 χρόνια μετά, σκηνοθετεί το “Ζ”, με θέμα τη δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη».

Η ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή, ο οποίος έσπευσε να γράψει στο δικό του λογαριασμό στο twitter τα εξής: «Παρακαλώ ως βουλευτής να μου εξηγηθεί, ποια σχέση έχει το έγκλημα της δολοφονίας Λαμπράκη με το έργο της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ιδίως εφόσον ζητούμενο ήταν ένα “σαν σήμερα”, γιατί δεν επελέγη πχ η δολοφονία της Μπουμπουλίνας στις 22/5 του 1825;».

Διαβάστε ακόμα:

 

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr