Αυτά τα οποία ακούγονται σχετικά με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο. Καταγγελίες, ύβρεις, αποκαλύψεις – 25 ημέρες πριν από τις εκλογές, δημοσιοποιούνται απίστευτα πράγματα που οφείλουν όλοι να τα μάθουν αναλυτικά.

 

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

«Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποδεικνύεται τελικά πολιτικός απατεώνας, κοροϊδεύει την κοινωνία», τόνισε ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στα Παραπολιτικά. Μάλιστα, όπως σημείωσε, «δίνουμε 1.500 ευρώ τον μήνα, τα 1.000 τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500 είναι μαύρα σε έναν φάκελο», προαναγγέλλοντας ότι θα ζητήσει έλεγχο, δηλώντας διατεθειμένος να το φτάσει μέχρι τέλους, όπως είπε!

ΟΜΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ βουλευτής της Ελληνικής Λύσης δεν σταμάτησε εδώ. Επεσήμανε ότι «αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση, η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει».

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ακούστηκαν από τον Βελόπουλο δεν έχουν ακουστεί ποτέ και για κανένα άλλο κόμμα στη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Αντεγκλήσεις, εμφύλιοι και υπονοούμενα έχουν ακουστεί πολλές φορές και για πολλά κόμματα. Ομως τέτοιες κατηγορίες όπως αυτές που εκτοξεύει ο Αντώνης Μυλωνάκης για το πρώην κόμμα του, ουδέποτε έχουν ξανακουστεί και ουδέποτε έχουν απασχολήσει το πολιτικό ρεπορτάζ.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ λοιπόν μέχρι τις εκλογές να ξεκαθαρίσει αυτή η περίεργη ιστορία για να δούμε εμείς και όλοι οι πολίτες που θα κληθούν να ψηφίσουν την Κυριακή 21 Μαΐου τι πραγματικά συμβαίνει, ποιες καταγγελίες είναι σοβαρές και ποιες όχι και εάν τελικά ευθύνεται ο Βελόπουλος ή όλα αυτά είναι κατηγορίες στον αέρα που ουδείς μπορεί να στοιχειοθετήσει με αποδείξεις και στοιχεία.

ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ περίεργη εποχή που το πολιτικό σύστημα περνάει μεγάλη κρίση θα πρέπει όλοι να αποδεικνύουν το αυτονόητο. Οτι είναι έντιμοι, καθαροί και δεν έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Ολα αυτά τα απίστευτα γεγονότα δημοσιοποιούνται σε κορυφαία πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ. Οι εισαγγελείς δεν πρέπει να ξεκινήσουν έρευνα να δουν τι πραγματικά συμβαίνει; Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουν και άμεσα. Πριν από τις εκλογές δηλαδή…

 

Έρημος, βαρύς και μόνος κάνει τις περιοδείες του

Απογοητευμένος μαθαίνω ότι ήταν προχθές το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας. Η εικόνα της προεκλογικής συγκέντρωσής του στην Κω ήταν απογοητευτική και το αντιλήφθηκε και ο ίδιος από όσα έβλεπε από την εξέδρα.

Αυτό έχει αποτέλεσμα να επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, εκτός από το άνοιγμα της ψαλίδας της διαφοράς στις δημοσκοπήσεις, έχει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα που είναι σκληρή και αποτυπώνει τις τάσεις της κοινής γνώμης.

Οπως πληροφορηθήκαμε, πάντως, τα παράπονα του Αλέξη Τσίπρα αφορούσαν κυρίως τη γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου. Τι να σου κάνει όμως και αυτή η… έρμη, εάν ο κόσμος έχει καταλάβει τι θα γίνει τελικά στις εκλογές και απομακρύνεται από τις κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ…

 

Λάβρος για τις lifestyle συνεντεύξεις, αλλά μίλησε στην Τσιμτσιλή!

Είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός: «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς»!

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άφηνε διαρκώς υπονοούμενα και πέταγε σπόντες για τις παρουσίες και τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει κατά την τρέχουσα προεκλογική συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες το πρωί μίλησε στην πρωινή τηλεοπτική ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha!

Δεν είναι η πρώτη φορά που άλλα λέει και άλλα κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Πραγματικά δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τη μια έτσι, την άλλη… γιουβέτσι και δεν βγάζει κανένας άκρη μαζί του!