Συγχαρητήρια στον, πλέον, παγκόσμιο πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου έστειλε μέσα από μία ανάρτησή του στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για ένα «θρυλικό αγώνα» και ένα «μυθικό Μίλτο Τεντόγλου» απόψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη, όπου ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με μία εκπληκτική επίδοση κατά την έκτη και τελευταία του προσπάθεια. 

Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε, ακόμα, σχετικά ότι «όλη η Ελλάδα πέταγε μαζί του στο τελευταίο άλμα για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου».

Στο τέλος, κατέληξε, επισημαίνοντας: «Κι εκείνος σήκωσε πάλι τη σημαία στον ψηλότερο ιστό και τη χώρα στην κορφή του κόσμου! Συγχαρητήρια Μίλτο, σ' ευχαριστούμε!».

Βρούτσης: Αισιοδοξία, συγκίνηση, υπηρεφάνεια από τη μεγάλη επιτυχία τις Αντιγόνης στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, ο κ. Βρούτσης είχε εκφράσει τα συγχαρητήριά του και για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ. βάδιν στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου στη Βουδαπέστη. 

Ειδικότερα ανέφερε στη συγκεκριμένη ανάρτηση: «Στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η χώρα μας, η μεγάλη επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη προσφέρει αισιοδοξία, συγκίνηση και υπερηφάνεια. Χάλκινο μετάλλιο για τη σπουδαία κυρία του βάδην μας, στα 35χλμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου. Συγχαρητήρια Αντιγόνη, σ' ευχαριστούμε!».