Μια διαγραφή έχει κάνει όλη και όλη ο Αλέξης Τσίπρας και αυτή αποδεικνύεται γιαλαντζί! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος βρέθηκε εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά από την κατάπτυστη τοποθέτησή του για τα θύματα της πανδημίας.

Μόνο που όπως αποδεικνύεται η διαγραφή ήταν για τα μάτια του κόσμου μιας και ο Κουρουμπλής συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες του κόμματος όπως αποδεικνύεται τόσο από τη φωτογραφία όσο και από το βίντεο.

Την περασμένη εβδομάδα ο υποτίθεται ανεξάρτητος βουλευτής συμμετείχε και πήρε και τον λόγο σε εκδήλωση του κόμματος στη Δυτική Αττική με θέμα “Η Αριστερά του 21ου Αιώνα και το κόμμα της Νέας Αριστεράς”. Μάλιστα έκανε και υποδείξεις για το πως θα πρέπει να λειτουργεί το κόμμα και ποια να είναι η πολιτική του σχολιάζοντας πως «πρέπει να κάνουμε τάλιρα το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για να γίνεται κατανοητό και να πάψουμε να βυζαντινολογούμε» για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι κυβερνώσα αριστερά ή θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ που θα αυτοθαυμάζονται τα στελέχη του και θα θεωρούν ότι είναι οι πιο αμόλυντοι όλων των ανθρώπων και όλων των πολιτών».

Δείτε το βίντεο