Για όλα “φταίει” η Μαρέβα

by Manifesto

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα ΣΥΡΙΖΑικα μέσα ενημέρωσης και τα πληρωμένα ΣΥΡΙΖΟτρολ, για “όλα φταίει” η Μαρέβα Μητσοτάκη.

“Φταίει”… γιατί δεν έχει κάνει (ποτέ και για κανέναν λόγο) ούτε μία πολιτική δήλωση. (Σε αντίθεση με σύντροφο πρώην πρωθυπουργού, η οποία σε πολιτική συνέντευξη που έδωσε είπε ότι “κλαίει” κάθε Αύγουστο… γιατί η χώρα δεν χρεοκόπησε).
“Φταίει… γιατί εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. (Προφανώς, για τους συριζο-ανεγκέφαλους, όποιος δεν εργάζεται στο δημόσιο είναι “ύποπτος”).
“Φταίει”… γιατί όσοι διανοήθηκαν να της επιτεθούν με βρόμικα μέσα, fake news και χυδαία δημοσιεύματα, βρέθηκαν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης.
“Φταίει”… γιατί ο σύζυγός της και πρόεδρος της ΝΔ έγινε, με την εντολή που του έδωσε ο λαός στις εκλογές του 2019, πρωθυπουργός.
“Φταίει”… γιατί ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης τα πάει καλά στο θέμα της πανδημίας, στα εθνικά θέματα και στην οικονομία. (Σε αντίθεση με κάποιον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος λίγες ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι επέλεξε να κάνει διακοπές στο κότερο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας).
“Φταίει”… γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ βυθίζεται στην ανυποληψία και στο βούρκο-αντιπολίτευση που έχει επιλέξει να κάνει.
“Φταίει”, τέλος, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη γενικώς, ειδικώς και αορίστως, για όλα! Αφού το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα συριζόπουλα “έτσι είναι”. Έτσι είναι, αν έτσι νομίζουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, βγήκε ο γραμματέας(!!!) του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος και ομολόγησε με κυνικό τρόπο, ότι η επίθεση με τρικάκια της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Μαρέβας Μητσοτάκη είναι κάτι το “πολιτικά θεμιτό”.
ΥΓ. Αντί οι μουστερήδες του ΣΥΡΙΖΑ να ψάχνουν “ενόχους” για να ρίξουν το φταίξιμο για τα δικά τους χάλια, ας ψάξουν μήπως… φταίει το ζαβό το ριζικό τους, που θα έλεγε κι ο ποιητής.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα