Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο με φόντο τις καταγγελίες εις βάρος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική παρενόχληση.

Βέβαιος πως ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε για την καταγγελία, εμφανίστηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ηξερε και τον κάλυπτε ο Τσίπρας. Αυτό είναι βέβαιο 100%. Καταγγελία που είναι από το 2020 και δεν την έχει πάρει χαμπάρι ο ΣΥΡΙΖΑ; Να είμαστε σοβαροί, υπάρχει στοιχειώδης νοημοσύνη», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και επανέλαβε τα περί τοξικότητας του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας ως παραδείγματα τις υποθέσεις Λιγνάδη και Κολωνού,

«Οταν έγινε η καταγγελία κατά Λιγνάδη, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου δολοφονία χαρακτήρα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Λίνας Μενδώνη. Για την Μενδώνη ζητούσαν να… εξαφανιστεί από τη χώρα, υποστηρίζοντας πως είναι απαράδεκτο που δεν γνώριζε. Τα ίδια και στην υπόθεση του Κολωνού με την 12χρονη.

Γεωργιάδης: «Οσο πολιτεύονται με τοξικότητα, θα τα λούζονται»

Οταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, όλα τα social media γέμισαν με συνθήματα τύπου ΝΔ βιαστές. Με την ίδια λογική, φαντάζεστε να κάνουμε κι εμείς σαν ΝΔ το ίδιο πράγμα τώρα; Να λέμε σε όλα τα κανάλια και σε όλα τα social media για ΣΥΡΙΖΑίους που δέρνουν ή βιάζουν τις γυναίκες; Προφανώς και δεν θα το κάνουμε, αλλά θέλω να αναδείξω την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να καταλάβει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ πως όσο πολιτεύεται με τοξικότητα, αυτά θα λούζεται. Θα πρέπει επιτέλους, να συμφωνήσουμε πως δεν μπορεί να φταίνε συνολικά τα κόμματα για μια συμπεριφορά ενός προσώπου. Θα πρέπει κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για την δολοφονία χαρακτήρων που πραγματοποίησε στην υπόθεση Λιγνιάδη και όχι μόνο».

Τέλος, ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν θέλησε να πάρει περαιτέρω θέση για το δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης του Γεωργούλη, λέγοντας: «Για την υπόθεση κανείς δεν μπορεί να πάρει θέση. Είναι σε εξέλιξη το θέμα και ο κ. Γεωργούλης έχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη».