Γεωργιάδης: Μετά τα εποχικά ανοίγουν παιχνιδάδικα, βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και κομμωτήρια

by news

Μετά τα εποχικά καταστήματα που ανοίγουν τη Δευτέρα, 7 Δεκέμβρη, σειρά παίρνουν τα παιχνιδάδικα, βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και κομμωτήρια, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με την κατάσταση της επιδημίας.

Όπως διεμήνυσε ο υπουργός για τα εποχικά καταστήματα, θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι παντού, ενώ επόμενος στόχος της κυβέρνησης, «η δεύτερη γραμμή» όπως είπε, είναι να ανοίξουν τα καταστήματα με παιχνίδια, βιβλία, λουλούδια, αλλά και κομμωτήρια. Απέφυγε όμως να δώσει χρονοδιάγραμμα και ημερομηνία για το πότε θα γίνει αυτό.

Σε ό,τι αφορά τα εποχικά, ανέφερε ότι 110 καταστήματα θα ανοίξουν με αυστηρούς κανόνες και μέτρα τήρησης, διαφορετικά όπως είπε, θα χρειαστεί να ξανακλείσουν. «Η ζημία των καταστημάτων που εργάζονται εποχικά, είναι μεγάλη και τα χρέη που θα αναπτυχθούν θα είναι για όλη της του ζωή. Για τον λόγο αυτό όπως είπε, πρέπει να δοθεί μια διέξοδος για να μη μείνουν στις αποθήκες και να κινηθεί και η χονδρική», υπογράμμισε.

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα