Τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ήταν ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση κατηγορίας τεσσάρων στελεχών -τα οποία και αθωώθηκαν- του ΚΕΕΛΠΝΟ για δήθεν παράνομες προσλήψεις στρέφει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς δεν υπήρξε ούτε μια συγγνώμη.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του, με αφορμή δηλώσεις του πολιτευτή της ΝΔ, Σταμάτη Πουλή, ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσερις που αθωώθηκαν, ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε απειλές εναντίον του. «Ή θα καταθέσεις ψέματα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη ή θα σε λιώσω...», ήταν τα λόγια του Παύλου Πολάκη.

Σημειώνει χαρακτηρισιτκά στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Η συγκλονιστική σημερινή συνέντευξη του @stamatispoulis στον @ArisPortosalte ο @pavpol2222 είπε στον αέρα ότι τον κάλεσε στο γραφείο του και είπε: «ή θα καταθέσεις ψέματα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη ή θα σε λιώσω..» μετά από την άρνηση την δική του και της συζύγου του άρχισαν οι συκοφαντίες, η λάσπη και τελικά η απόλυση! Και αυτός ο άνθρωπος θέλει να λέγεται και βουλευτής και να γίνει και Πρόεδρος. Ένα ζευγάρι απολύθηκαν από την δουλειά τους και παρολίγον να καταστραφούν για ένα ψέμα! Αθώοι είπε το Δικαστήριο και ένας από τον @syriza_gr δεν είχε να τους πει ένα συγγνώμη για 8 χρόνια άδικης, όπως απεδείχθη ταλαιπωρίας. Και έχουν υποτίθεται και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στους αδύναμους οι υποκριτές της Αριστεράς»