Αρκετή κουβέντα γίνεται το τελευταίο διάστημα σε σχέση με τις παρασκηνιακές κινήσεις που κάνει ο παλιός αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και νυν πρόεδρος του ΕΑΝ Τάσος Κανελλόπουλος.

Στη συζήτηση που σε πολλές εκδοχές της έχει και έναν γραφικό χαρακτήρα κάποιοι έσπευσαν να χρεώσουν τον Κανελλόπουλο στη ΝΔ. Επειδή η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό όπου, λίγο έως πολύ, όλοι γνωριζόμαστε, δεν είναι δύσκολο να ανακαλύψει κανείς την πολιτική καταγωγή του φιλόδοξου πολιτικού αρχηγού. Μιλάμε για έναν φανατικό ΠΑΣΟΚο που είχε βρεθεί δίπλα στον Μένιο Κουτσόγιωργα.

Και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για τον Μένιο και την εμπάθεια που είχε απέναντι στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Οι Κανελλοπουλαίοι, γιατί μέχρι πρότινος ήταν μια γροθιά ως οικογένεια, υπήρξαν σκληροί ΠΑΣΟΚοι ακόμα και ως τάση στον χώρο της Δικαιοσύνης. Ισως και οι πιο σκληροί. Αρχισαν να το στρίβουν όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την κάτω βόλτα και κάπου εκεί αναζήτησαν τις βαθιές ρίζες τους στον χώρο του Κέντρου. Επειδή καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί για το γεγονός ότι ο ΠΑΣΟΚος Κανελλόπουλος αποφάσισε να συνομιλεί με τον Κασιδιάρη αυτός σίγουρα δεν είναι ο Μητσοτάκης, αλλά ο Ανδρουλάκης που, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», γνωρίζει -αν και νέος- και από την καλή και από την ανάποδη την παρέα του Κανελλόπουλου.