Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο ο οποίος νωρίτερα του επιτέθηκε μέσω του twitter κάνοντας λόγο για «κατάντια» του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Συγκεκριμένα είχε κοινοποιήσει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Γιάννης Οικονόμου να τραγουδάει στην είσοδο καταστήματος συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αναρτήσεις του στο ίδιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει ότι «ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου».

Πιο κάτω σημειώνει ότι «ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις».

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του κ. Οικονόμου:

«Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο.

ΥΓ: Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να τη διαψεύσεις, θα σε νικήσει».