Αποτροπιασμό προκαλεί στην κοινωνία της Σπάρτης η είδηση ότι ένας πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε επί πέντε χρόνια την κόρη του η οποία είναι σήμερα εννέα ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες. το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδελφός της μικρής βρήκε ένα προφυλακτικό στο σπίτι του πατέρα του. Το είπε στη μητέρα του με την αδελφή του παρούσα. Το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε όσα ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια. Είπε μάλιστα ότι ο πατέρας της την απειλούσε πως αν αποκαλύψει τις πράξεις του θα πάει φυλακή. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είχε απαθανατίσει και αποθηκεύσει τις πράξεις του στο κινητό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής: 

«Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. 

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».