Φρέσκος Ανεμος σε ΕΙΟ: Σας χαρίζουμε την σημερινή κατάσταση, κοιτάμε το αύριο!

by Manifesto

Σκληρή απάντηση από τον πρόεδρο του ΙΟΠ, Γιάννη Παπαδημητρίου και της παράταξης Φρέσκος Άνεμος, προς τα μέλη της διοίκησης της ΕΙΟ, τα οποία μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου παραμένουν ακόμη στις θέσεις τους και συνεχίζουν να προκαλούν με τη στάση τους.

«Μετά τα επαίσχυντα δελτία τύπου και τις συκοφαντίες εμείς συνεχίζουμε να μην απαντάμε σε αυτές τις προκλήσεις και κοιτάμε μόνο το αύριο! Κύριες και Κύριοι διοικούντες την Ιστιοπλοΐα. Το άθλημα δεν θα καταρρεύσει μαζί σας!  Μην τρέφετε την ματαιοδοξία σας με σκέψεις ότι μετά από σας το χάος. Εδώ έξω υπάρχουν υγιέστατες δυνάμεις,  αθλητές, προπονητές, παράγοντες που είναι έτοιμοι να προστατέψουν πρωτίστως τους θεσμούς. Κορυφαίος θεσμός για το άθλημα μας είναι η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τα μέλη – σωματεία που την συνθέτουν.

Το κύρος της Ομοσπονδίας είναι το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουν, οι αθλητές ώστε να γίνουν πρωταθλητές, οι διοικήσεις των ομίλων ώστε να βασιστούν και να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερους αθλητές όλων των βαθμίδων και οι προπονητές ώστε να κάνουν την δουλειά τους ως επαγγελματίες. Σας χαρίζουμε την σημερινή κατάσταση, κοιτάμε το αύριο!» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα