Άγρια συμπλοκή σε εμπορικό πάρκο στο νότιο Λονδίνο είχε ως αποτέλεσμα νεκρό 22χρονο και δύο τραυματίες.
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε εμπορικό πάρκο στο νότιο Λονδίνο, με αποτέλεσμα ένας 22χρονος άνδρας να χάσει τη ζωή του από επίθεση με μαχαίρι και δύο ακόμη νεαροί, ηλικίας 21 ετών, να τραυματιστούν.
Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δεύτερος έλαβε εξιτήριο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για φόνο ένας 28χρονος άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 25 ετών. Επιπλέον, άλλες δύο γυναίκες, 21 και 22 ετών, κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή· η πρώτη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ενώ η δεύτερη παραμένει κρατούμενη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, με τις αρχές να απευθύνουν έκκληση σε όποιον διαθέτει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί τους.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε: «Κατανοούμε ότι αυτό το περιστατικό προκαλεί σοκ στην τοπική κοινότητα. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να εργάζονται με γοργούς ρυθμούς για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των υπευθύνων. Προτρέπουμε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει αμέσως με τις αρχές».


