Τρεις υποθέσεις πορνογραφίας ανηλίκων εξιχνιάστηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Η πρώτη υπόθεση αφορούσε την κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων από 27χρονο. Εξιχνιάστηκε μετά από συνεργασία των ελληνικών αρχών με τον οργανισμό NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις ΗΠΑ και κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε πλήθος υλικού. Ο 27χρονος, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για το ίδιο αδίκημα, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και διατάχθηκε η προσωρινή κράτησή του.

Στη δεύτερη υπόθεση υπήρξε συνεργασία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τις Αρχές της Νορβηγίας και της Ισπανίας. Εντοπίστηκε ένας 33χρονος χρήστης διαδικτυακών εφαρμογών, ο οποίος διαμοίραζε σε άλλους χρήστες υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και  ένας 55χρονος, ο οποίος ήταν ένας από τους παραλήπτες αυτού του υλικού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. 

Στην τρίτη υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος σε αυτήν χρήστης του Διαδικτύου συνομίλησε μαζί της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απέσπασε γυμνές φωτογραφίες της. Από την έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για 21χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.