Ένα πρωτοφανές περιστατικό το οποίο έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τις αστυνομικές αρχές σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου, έξω σχεδόν από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Βούλας, επί της οδού Πλαπούτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ΔΙ.ΑΣ. που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες έλαβαν σήμα ότι κάτι συμβαίνει στο σημείο και αμέσως έσπευσαν επιτόπου.

Με την άφιξή τους εκεί δέχθηκαν επίθεση από μία ομάδα 15 περίπου ατόμων οι οποίοι κρατούσαν ρόπαλα και πετούσαν πέτρες και βγήκαν από παρακείμενη πυλωτή.

Από την αιφνιδιαστική επίθεση τραυματίστηκαν οι τέσσερις αστυνομικοί, σε ελάχιστο χρόνο όμως έσπευσαν για βοήθεια και άλλου συνάδελφοί τους της ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν 10 από τους ταραχοποιούς οι οποίοι ήδη έχουν μεταφερθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και γκαζάκια!

Στο σημείο έσπευσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης προκειμένου να συνδράμει στους συναδέλφους του κυρίως αυτούς οι οποίοι έχουν τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το περιστατικό αφορούσε δύο διαφορετικές συμμορίες οι οποίες ενεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από την πολυκατοικία στην Πλαπούτα 10-12 και απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό σχολείο, όπου, τη στιγμή των επεισοδίων, παιδιά και γονείς ήταν μέσα για τις απογευματινές τους δραστηριότητες. Γονείς κάλεσαν την αστυνομία και λίγα λεπτά μετά, κατέφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η συμπλοκή των νεαρών φέρεται να αφορούσε υπόθεση ναρκωτικών.