Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με όνειρα για μικρούς και μεγάλους μαθητές. Τα σχολικά προαύλια θα γεμίσουν και πάλι χαρούμενες φωνές και οι τσάντες των παιδιών με όλα τα εφόδια για τη νέα τους τάξη. Σχολικά είδη και αθλητικά, ενώ σχέδια για ένα νέο πιο άνετο γραφείο, μια βιβλιοθήκη ή ένα laptop περιμένουν να γίνουν τώρα πραγματικότητα.

Αυτό το φθινόπωρο, μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε όλα αυτά και να βγούμε κερδισμένοι με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο και το σπίτι με κέρδος

Για να κάνετε τις αγορές σας με άνεση και να επωφεληθείτε διπλά, η Εθνική Τράπεζα σας εξασφαλίζει έως 10% κέρδος σε go4more πόντους για αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα με την πιστωτική, τη χρεωστική ή την προπληρωμένη σας κάρτα:

  • Έπιπλα και εξοπλισμός για το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο στην ΙΚΕΑ
  • Ό,τι χρειάζονται τα παιδιά για το σχολείο και ακόμα περισσότερα, στα παιχνιδάδικα Μουστάκας
  • Αθλητικά είδη, τσάντες, παπούτσια και σπορ ντύσιμο στα Intersport
  • Ρούχα, τσάντες στα προϊόντα ομορφιάς στα καταστήματα Hondos Center,

Ειδικότερα, για τις αγορές σας με πιστωτικές κάρτες κερδίζετε το 10% της αξίας τους στα παραπάνω καταστήματα σε go4more πόντους, ενώ με τη χρήση χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών το κέρδος σας σε go4more πόντους είναι 5% της αξίας των αγορών σας.

Οι προσφορές ισχύουν έως και 17/9/2022 για αγορές στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα των επιλεγμένων επιχειρήσεων, που διαθέτουν αμέτρητες επιλογές για κάθε σας ανάγκη.

Επιπλέον πόντοι go4more για το νέο σας laptop

Αγοράστε το καινούριο σας laptop από τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε το 20% της αξίας του σε go4more πόντους. Η προσφορά ισχύει από 26/08 έως 17/09/2022 για laptop αξίας από €349 και άνω.

Πώς εξαργυρώνετε τους πόντους go4more

Αν έχετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Ξεκινάμε λοιπόν το φθινόπωρο με νέα διάθεση, κάνοντας τις αγορές μας πιο αποδοτικά και οικονομικά. Για να μη λείψει τίποτα σε εμάς και αυτούς που αγαπάμε!

Επιβράβευση σε κάθε μας αγορά και τη νέα σχολική χρονιά. Με την Εθνική μας Τράπεζα.