Επιστολή στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα και αναμένοντας επίσημη απάντηση σε αυτά. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το περιεχόμενό της, θεωρώντας ότι δεν θα ήταν σωστό ο Άγγλος αρχιδιαιτητής να τα διαβάσει από τα ΜΜΕ. Επέλεξαν τη θεσμική οδό για να εκθέσουν τα παράπονά τους, για τις εις βάρος της διαιτητικές αποφάσεις.

Το θέμα δεν αφορά μόνο το χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου ο διαιτητής Παπαδόπουλος και ο VAR δεν είδαν πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Ανσαριφάρντ. Στην ΑΕΚ έχουν κατ΄επανάληψη διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, ωστόσο μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είχαν εκδώσει επίσημη και άκρως ειρωνική ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Συνεχίστε τον έρωτά σας, κύριε Κλάτενμπεργκ».

Άρχισε η προετοιμασία για την τριάδα αγώνων-φωτιά

Βαθιά «ανάσα» πήρε η ΑΕΚ με την εντός έδρας νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Αφενός απαλλάχθηκε από τις (όποιες) αμφιβολίες υπήρχαν σχετικά με την παρουσία της στα play off, αφετέρου μπορεί να ανασυγκροτηθεί με καλύτερο ηθικό, ενόψει μιας τριάδας πολύ δύσκολων αναμετρήσεων. Μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Super League η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (27/2) και στη συνέχεια υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (2/3) και τον Αστέρα Τρίπολης (6/3) στο ΟΑΚΑ. Η προετοιμασία άρχισε σήμερα με αποθεραπεία για όσους συμμετείχαν στο ματς με τον ΠΑΣ, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Αραούχο, Στάνκοβιτς. Όσον αφορά τον Αργεντινό, στόχος είναι να προλάβει το αθηναϊκό ντέρμπι, ενώ καλύτερα πηγαίνει και ο Αυστριακός τερματοφύλακας, η κατάσταση του οποίου είναι περίπλοκη και αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή. Αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη.

* Στο μεταξύ, οι κλήσεις σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League περιλαμβάνουν τον Παναγιώτη Κονέ και τον Γιάννη Παπαδημητρίου, για τη φράση τους «γιατί δεν δίνεις το πέναλτι;» που απεύθυναν στον διαιτητή της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα