Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Βουλευτής Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, βρέθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στο Γαλάτσι. Εφαρμόζοντας στην πράξη την πολιτική αντίληψη «Με τους Πολίτες για τους Πολίτες», ο κ. Κουμουτσάκος πραγματοποίησε ημερήσια περιοδεία στην περιοχή συζητώντας με πολίτες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και εκπροσώπους φορέων.

Αρχικά επισκέφθηκε τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Δήμου, όπου συνομίλησε με το προσωπικό αλλά και με τους πολίτες. Αμέσως μετά, επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, με τους Αντιδημάρχους και με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,  ενημερώθηκε για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων του Γαλατσίου καθώς και τις προτεραιότητας της δημοτικής αρχής. Ο κ. Κουμουτσάκος ξεναγήθηκε στους χώρους του Δημαρχείου και στους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου. Παράλληλα, συναντήθηκε στο Δημαρχείο και με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Γαλατσίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Δήμο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο και το ΙΚΑ Γαλατσίου και συζήτησε με τις δύο Διευθύντριες από τις οποίες ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών στην περιοχή αλλά και τα προβλήματα των υπηρεσιών, όπως αυτό της έλλειψη προσωπικού.

Τέλος, ο κ. Κουμουτσάκος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και συνομίλησε με τον Διοικητή Ασφαλείας και την Διοικητή του Τμήματος. Στον ίδιο χώρο, όπου στεγάζεται και η έδρα του περιοδικού της αστυνομίας «Αστυνομική Ανασκόπηση», συναντήθηκε με την Διευθύντρια και τους Αρχισυντάκτες του εντύπου.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων και δράσεων στον Βόρειο Τομέα «Με τους Πολίτες για τους Πολίτες», ο κ. Κουμουτσάκος είχε συναντήσει τον Δήμαρχο και εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του Γαλατσίου πριν έξι μήνες και είχε συζητήσει μαζί τους εκτενώς τα θέματα της περιοχής, ενώ είχε ενημερωθεί αναλυτικά για τις προσπάθειες που γίνονται με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.