Μόνο περιστασιακή δεν ήταν η επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα σε υπηρεσίες του υπουργείου του στην οδό Αχαρνών 2. 

Από ό,τι φαίνεται ο νέος υπουργός - αλλά παλιός στην πολιτική πιάτσα- γνωρίζει καλά, ότι στο έργο του πρέπει να έχει συμμάχους τις υπηρεσίες και τα στελέχη του υπουργείου του και για το λόγο αυτό, ακόμα κι εν μέσω θέρους, συνεχίζει τις επαφές του με τις διευθύνεις και τους υπαλλήλους του ΥΠΑΑΤ. 

Σήμερα ο Κώστας Τσιάρας, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Χρήστο Κέλλα και τον ΓΓ Γιώργο Στρατάκο, επισκέφθηκε στην οδό Βερανζέρου τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής και Ζωικής Παραγωγής και στην οδό Μενάνδρου τη Διεύθυνση Φυτικής Παραγωγής, αλλά και τις οικονομικές υπηρεσίες, όπου συζήτησε με τους διευθυντές, στελέχη και υπαλλήλους των συγκεκριμένων υπηρεσιών. 

Ο Κώστας Τσιάρας ευχαρίστησε τα στελέχη των διευθύνσεων για το έργο τους και τη συμβολή τους προκειμένου να ξεπεραστούν δύο μεγάλες κρίσεις που έπληξαν τον πρωτογενή τομέα τον τελευταίο χρόνο, μέσω του Daniel και μέσω της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών, αλλά και τις οικονομικές υπηρεσίες, χωρίς τις οποίες δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα υπουργείο.