Με το πέρας της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου και μετά οι δικαιούχοι για το επίδομα παιδιού-Α21 δεν θα μπορούν πλέον να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για να το λάβουν, καθώς θα έχει κλείσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο εποπτευόμενος από αυτό Οργανισμός Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσαν ότι τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 - Επίδομα Παιδιού θα κλείσει για τους δικαιούχους του. 

Οι λεπτομέρειες για το επίδομα παιδιού

Ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη εξέλιξη σημαίνει ότι ειδικά όσοι δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2023, αλλά και όσοι πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21, όμως δεν έκαναν την οριστική υποβολή της, τότε θα πρέπει να σπεύσουν.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou.

Ακόμα, υπογραμμίζεται ότι η πλατφόρμα θα είναι εκ νέου διαθέσιμη για τους πολίτες με νεότερη ανακοίνωση για τις αιτήσεις του έτους 2024.

Τέλος, όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν λεπτομερώς για το Επίδομα Παιδιού, μπορούν να επισκεφθούν και τη σχετική ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://opeka.gr/oikogeneia/epidoma-paidiou-a21/.