Τα γεγονότα, αναντίλεκτα, μιλούν: οι Μπέρια του ΣΥΡΙΖΑ, αντάμα με τα ψεκασμένα και αφιονισμένα Συριζοτρόλ κάρφωσαν στον πάσσαλο της ατίμωσης τα κεφάλια της Λινού και του Γιαννούλη.

Και με επίτιμο, παρακαλώ, θεατή τον «τουρίστα» Κασσελάκη. Ποσώς μας ενδιαφέρουν οι κοκορομαχίες εντός της αρένας του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και οι μεταμεσονύκτιες μαντινάδες απειλών και προγραφών όσων δεν «προσκυνούν» τον «ηγέτη» από το Μαϊάμι. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την αφωνία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανθρωποφαγία κατά δύο συναδέλφων τους. Δεν λέμε «συντρόφων» τους γιατί θα γελάνε και τα ετοιμόρροπα ντουβάρια της Κουμουνδούρου. Αλήθεια, ο Φάμελλος που είναι και πρόεδρος της ΚΟ - τρομάρα του- δεν νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί τον Γιαννούλη και τη Λινού;

Σφυρίζουν κλέφτικα

Και πάμε τώρα και στο άλλο φλέγον ζήτημα με τον mister Κασσελάκη, γνωστό και ως δεν πληρώνω, δεν πληρώνω. Αναφερόμαστε στους εργαζόμενους-όμηρους στην Αυγή και στο Κόκκινο. Και καλά ο Κασσελάκης και η ομάδα του, είναι προφανές ότι επιθυμούν το λουκέτο στα κομματικά μέσα ενημέρωσης. Οι βουλευτές, όμως, και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν νιώθουν την ανάγκη να υπερασπιστούν τα δίκια των εργαζομένων; Δεν νιώθουν την ανάγκη να πιέσουν τον Κασσελάκη και την ομάδα του αφενός να πληρώσουν τους εργαζόμενους και αφετέρου να τους ενημερώσει κάποιος αξιόπιστος από το κόμμα ότι δεν θα χάσουν τις δουλειές τους; Για την παράνομη πισίνα Κασσελάκη στις Σπέτσες έσπευσαν να στηρίξουν τον "αρχηγό" τους, για τους απλήρωτους εργαζόμενους άχνα! Και εις ανώτερα!