Επεσε η αυλαία για τους σκευωρούς της Novartis

200

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ και ουχί του ΣΥΡΙΖΑ κάτω Μαγουλίτσας, ανακοίνωσε ότι έκλεισε η υπόθεση Novartis με την επιβολή προστίμου $347 εκατ. δίχως να προκύψουν αποδείξεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων. Καμία αναφορά σε ελληνικά πολιτικά πρόσωπα. Καμία εμπλοκή.

Το λέει τόσο καθαρά  η απόφαση που πρέπει να είσαι… μέγας σκευωρός και πολύ… ΣΥΡΙΖΑ για να μιλάς ακόμη και σήμερα για δήθεν πολιτικό σκάνδαλο.

Πρέπει να γνωρίζεις αγγλικά επιπέδου ΣΥΡΙΖΑ για να μεταφράζεις τους «employees» ως «αξιωματούχους», όπως κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι λογικό να μην τους αρέσει η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ και τούτο γιατί είχαν επενδύσει τα πάντα στη σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων.

Ωστόσο θα περίμενε κανείς να ζητήσουν, έστω και τώρα, συγγνώμη για τα αίσχη τους. Να ζητήσουν συγγνώμη από δέκα αθώους (σ.σ.: αυτό λέει η απόφαση αν δεν το έχουν καταλάβει) που κρέμασαν στα μανταλάκια. Να ζητήσουν συγγνώμη για τη θεσμική εκτροπή που σχεδιάσαν και εκτέλεσαν αντάμα με τους γνωστούς κουκουλοφόρους.

Κάποιοι δυστυχώς εξακολουθούν να είναι αμετανόητοι, αδίστακτοι και εμπαθείς. Από την άλλη ευτυχώς που στις 7 Ιουλίου του 2019 έγιναν εκλογές στη χώρα μας…

Για την ιστορία, στην απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ αναφέρεται ότι επήλθε εξωδικαστικός συμβιβασμός με την Novartis (την μητρική και την θυγατρική της Ελλάδος) για παράνομες χρηματοδοτήσεις γιατρών, αλλά όχι για πολιτικά πρόσωπα!

ΥΓ1. Αλήθεια, η κυρία Τουλουπάκη και οι βοηθοί της μετά (και) την απόφαση των αμερικανικών αρχών για ποιο πράγμα “ερευνούν” ακόμη τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και Αδωνι Γεωργιάδη;
ΥΓ2. Είναι λογικό, είναι κάτι το φυσιολογικό για την πολιτική και φυσική ηγεσία της Δικαιοσύνης, μετά την αποκάλυψη και πιστοποίηση της σκευωρίας, η κυρία Τουλουπάκη και οι βοηθοί της να έχουν στα χέρια τους την υπόθεση Novartis; Γιατί είναι άλλο πράγμα η Δικαιοσύνη να συνεχίσει τη δουλειά της για το πραγματικό, για το ιατρικό σκάνδαλο Novartis, στο οποίο εμπλέκονται μόνο «employees», κι άλλο να συνεχίσουν να κάνουν αυτή τη δουλειά δικαστές οι οποίοι εδώ και μερικούς μήνες ελέγχονται από τον Αρειο Πάγο για τους χειρισμούς τους στην επίμαχη υπόθεση…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr