Φέτος με κλειστά τα μαγαζιά, τα εστιατόρια και χωρίς τα Χριστουγεννιάτικα ταξίδια, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας. Γιορτινό μενού, το στολισμένο δέντρο, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και φυσικά ταινίες που μας βάζουν στο mood των ημερών. Aν προετοιμάζεστε για έναν μαραθώνιο χριστουγεννιάτικων ταινιών την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, φροντίστε να συμπεριλάβετε στη λίστα σας και τις παρακάτω.

“How the Grinch Stole Christmas” (2000)
H κλασσική ταινία του Dr. Seuss με μια ξεκαρδιστική δόση του Jim Carrey σε αυτό το αγαπημένο remake ζωντανής δράσης.


“White Christmas” (1954)

Δεν θα ήταν Χριστούγεννα χωρίς αυτή τη διαχρονική ιστορία του Irving Berlin. Ιδανικό για νύχτες που ονειρεύεστε ρομαντικά, λευκά Χριστούγεννα.

“Gremlins” (1984)

Ένα θέλετε να προσθέσετε μια νότα γέλιου στις γιορτές μαζί με μερικά μικρά τέρατα, αυτή η ταινία είναι για εσάς. Απλώς θυμηθείτε να μην τα ταΐζετε μετά τα μεσάνυχτα.

“Christmas with the Kranks” (2004)
Όταν οι χαρακτήρες του Tim Allen και του Jamie Lee Curtis αποφασίζουν να «παραλείψουν» τα Χριστούγεννα, ακολουθεί μια εορταστική, ξεκαρδιστική και απροσδόκητη καταστροφή.


“Bad Santa” (2003)
Δεν είναι όλοι καλοί τα Χριστούγεννα, και αυτή η κλασική σκοτεινή κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Billy Bob Thornton το αποδεικνύει.

“A Very Murray Christmas” (2015)
Αυτή η περίεργη μουσική κωμωδία είναι γεμάτη με guest διασημοτήτων και παρόλο που δεν είναι ένα από τα κλασικά με τα οποία μεγαλώσαμε, είναι σίγουρο ότι θα μας βάλει στο εορταστικό mood.

“The Radio City Christmas Spectacular” (2007)
Δεν μπορούμε να πάμε στη Νέα Υόρκη για να δούμε την Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο μεγαλείο της; Αυτή η ταινία φέρνει την εκθαμβωτική λάμψη στην άνεση του σπιτιού σας.

“Mickey’s Once Upon a Christmas”

Ξεκινήστε την περίοδο των διακοπών με τον τρόπο της Disney με αυτήν την ανθολογία των Χριστουγέννων με όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες.

Τα αγαπημένα σας
Μπορείτε ακόμα να δείτε τα κλασικά, εορταστικά επεισόδια από μερικές από τις αγαπημένες σας σειρές, όπως “Friends” (“The One With the Holiday Armadillo”), “The Office” (“Χριστουγεννιάτικο πάρτι”) ή “Gilmore Girls “(” Forgiveness and Stuff “).

Πηγή: arttravel.gr