Απειλεί να τερματίσει τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter ο Έλον Μασκ, αν δεν λάβει περισσότερα στοιχεία που ζήτησε.

Ο Έλον Μασκ θεωρεί ότι το Twitter παραβιάζει τη συμφωνία που έκανε μαζί του, καθώς δεν δίνει επαρκείς πληροφορίες σχετικά με σχετικά με ανεπιθύμητα μηνύματα και ψεύτικους λογαριασμούς, τις οποίες ζήτησε ο δισεκατομμυριούχος από την πλατφόρμα.

Οι δικηγόροι του Έλον Μασκ έστειλαν επιστολή στο Twitter υποστηρίζοντας ότι μπορεί «να μην ολοκληρώσει» την εξαγορά και ότι έχει «δικαίωμα να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης».

Ο Μασκ είπε τη Δευτέρα ότι πιστεύει πως το Twitter «αντιστέκεται ενεργά και εμποδίζει τα δικαιώματα πληροφόρησής του» αρνούμενο να αποκαλύψει τις πληροφορίες που εκείνος ζητεί.

Τον περασμένο μήνα, ο Μασκ είπε ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter με 44 δισεκατομμύρια δολάρια, εκτός εάν η εταιρεία μπορεί να αποδείξει ότι τα bot αποτελούν λιγότερο από το 5% των χρηστών του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Parag Agrawal, δήλωσε ότι ο αριθμός των ψεύτικων λογαριασμών είναι μικρότερος από 5% κατά τη μέτρηση των καθημερινών χρηστών — αριθμός που η εταιρεία είχε αναφέρει στο παρελθόν σε τριμηνιαίες καταθέσεις.

Τη Δευτέρα, ο Μασκ είπε ότι δεν συμφωνεί με την εκτίμηση του Twitter.