Μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, το Πήλιο, την Κρήτη, την Κέρκυρα, την Σπάρτη και άλλες περιοχές της χώρας, ήρθε και η σειρά της Κεφαλονιάς να προστεθεί στη λίστα επιλογής ξένων παραγωγών που επιλέγουν την Ελλάδα για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Χθες το απόγευμα στην πλατεία Αργοστολίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα αμερικάνικης ταινίας με δεκάδες Κεφαλονίτες να συμμετέχουν ως κομπάρσοι.

Σύμφωνα με το «kefaloniapress» γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στα παλιά Βλαχάτα Σάμης, στην οδό Π. Βαλλιάνου αλλά και σε άλλα σημεία του νησιού.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Κεφαλονιά

Movie
Movie1
Movie2
Movie3
Movie4
Movie5
Movie6
Movie7
Movie8
Movie9
Movie10
Movie11
Movie12
Τα τελευταία δυο χρόνια έχουν επιλέξει τη χώρα μας 115 ξένες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ από τον Απρίλιο του 2018 όταν ξεκίνησε να εφαρμόζεται το πρόγραμμα του ΕΚΟΜΕ μέχρι και τον Απρίλιο του 2022 έχουν επενδυθεί σε παραγωγές οπτικοακουστικών έργων τουλάχιστον 350.000.000 ευρώ.

Από τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ του «Εγκλήματα του μέλλοντος» και τη Νία Βαρντάλος, που ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα του τρίτου «Γάμος αλά ελληνικά» σε Αττική και Κέρκυρα, το «Greek Freak» του Disney+ για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το «Στα μαχαίρια 2» με τον Ντάνιελ Κρεγκ, το «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας έως το «Tin Soldier» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο η Ελλάδα έχει μπει για τα καλά στο χάρτη των ξένων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: kefaloniapress