ΕΛΓΑ-Ιανός: Γενναία προκαταβολή στους πληγέντες αγρότες

60

Με τον υποδιοικητή του ΕΛΓΑ κ. Ν. Δούκα συναντήθηκε στη Αθήνα ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος. Ο κ. Τσιάκος επισκέφτηκε τον υποδιοικητή με στόχο να ενημερωθεί για την πορεία των εκτιμήσεων και τη διαδικασία αποζημιώσεων των αγροτών μετά την πλημμύρα της 18ης Σεπτεμβρίου.

Από την πλευρά του ο κ. Δούκας αρχικά ευχαρίστησε τον κ. Τσιάκο για την επίσκεψη του και έκανε λόγο για την άριστη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, με στόχο να προχωρήσει η διαδικασία των εκτιμήσεων και στη συνέχεια των αποζημιώσεων. Ο κ. Δούκας είπε ότι από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος κ. Λυκουρέντζος όπως και ο ίδιος βρέθηκαν στη Θεσσαλία και έδωσαν τις απαραίτητες κατευθύνσεις για να ξεκινήσει η διαδικασία των εκτιμήσεων.

Επίσης ο υποδιοικητής εξήγησε ότι ενισχύθηκε ο τοπικός μηχανισμός με 50 επιπλέον εκτιμητές, ώστε να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία. Ο κ. Δούκας είπε ότι οι αγρότες μέσα στον Οκτώβριο θα εισπράξουν γενναία προκαταβολή ενώ με γρήγορες διαδικασίες θα προχωρήσει και η οριστική αποπληρωμή τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr