Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που κατηγορείται για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα οποία δολοφονήθηκε ο φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσούρης. 

Η ανακρίτρια και η εισαγγελέας συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να κρατηθεί ο κατηγορούμενος, ωστόσο διαφώνησαν ως προς το εάν πρέπει να επιβληθούν του επιβληθούν περιοριστικοί όροι. Η εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους, ενώ η ανακρίτρια έκρινε ότι πρέπει να του επιβληθεί ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα. Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο. 

Ο οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟ που συνελήφθη πριν λίγες μέρες μετά από ένταλμα, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίζεται ότι την ημέρα της επίθεσης βρισκόταν εκτός Αθηνών. Ο κατηγορούμενος προσκόμισε στη δικαστική λειτουργό στοιχεία, όπως εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.λπ, από τα οποία προκύπτει, όπως ανέφερε, ότι από τις 2 μέχρι και τις 8 Αυγούστου βρισκόταν σε διακοπές στη Κεφαλονιά. Παράλληλα, επισήμανε πως έχει αποστασιοποιηθεί από τον σύνδεσμο. 

Νωρίτερα είχε καταθέσει η σύντροφος του, η οποία είπε ότι ήταν μαζί στην Κεφαλονιά.