Με τους όρους της καταβολής εγγύησης 10.000 ευρώ, την υποχρέωση εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της η 38χρονη δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί για απάτη με ταξίδια για την Euroleague στο Αμπού Ντάμπι.

Η δημοσιογράφος και ταξιδιωτική πράκτορας συνελήφθη μετά από καταγγελίες σε βάρος της ότι εξαπάτησε δεκάδες πολίτες, από τους οποίους εισέπραττε χρήματα για ταξίδια στο εξωτερικό, τα οποία ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Κατά πληροφορίες μεταξύ άλλων στο απολογητικό της υπόμνημα ανέφερε ότι δεν παραπλάνησε οποιονδήποτε και επέστρεψε τα χρήματα για τα ταξίδια στο Αμπού Ντάμπι.

Υποστήριξε δε, ότι πρόκειται για αστικό κι όχι ποινικό αδίκημα, επομένως δεν προκύπτει σκοπός παράνομου περιουσιακού οφέλους.