Με αποφασιστικότητα και σιγουριά η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πορεύονται προς την επόμενη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, προκειμένου να διατηρήσουν ή ακόμα και να αυξήσουν το ποσοστό που τους έδωσαν οι πολίτες την προηγούμενη Κυριακή, προκρίνοντας τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα απέναντι στις παλινωδίες και τις νεφελώδεις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα της ΝΔ και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη θα περιλαμβάνει από περιοδείες σε όλη την επικράτεια, βόλτες σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες και συνομιλίες με πολίτες, παράλληλα με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και διαρκή επικοινωνία του μηνύματός του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο στόχος για μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση, με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής που θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές, είναι πολύ κοντά, με τη Νέα Δημοκρατία να πορεύεται προς αυτόν με τον αέρα της σαρωτικής της νίκης, με ποσοστό 40,8%, αφήνοντας 21 μονάδες πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αέρας αυτός σε καμία περίτπωση, βέβαια, δε σημαίνει έπαρση και αλαζονεία, με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσποτάκη να έχει κάνει σαφές ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά. Σαφές έχει κάνει επίσης ότι δεν επιτρέπεται ο εφησυχασμός λόγω της μεγάλης νίκης του κόμματος. Αντίθετα η ΝΔ θα συνεχίσει να μιλάει για τα προβλήματα της κοινωνίας, τις μεγάλες προκλήσεις του σήμερα και το μέλλον της νέας γενιάς, που εμπιστεύτηκε το πρόγραμμά της.