Την κεντρική προεκλογική του ομιλία για τις εκλογές 2023 πραγματοποίησε την Δευτέρα (08/05) ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθήνας Όμηρος Τσάπαλος, ο οποίος μίλησε σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, στον Ταύρο.

unnamed-26.jpg

Μάλιστα, τον Όμηρο Τσάπαλο προλόγισαν ο υπουργός Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας Κωστής Χατζηδάκης, ο συνυποψήφιός του στην Α’ Αθήνας και υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

unnamed-27.jpg
unnamed-28.jpg

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Όμηρος Τσάπαλος μετά τη μεγάλη συγκέντρωση, όπου κυριάρχησε ο παλμός και το συναίσθημα:

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση για αυτό που έγινε εχθές.Με φίλους που γνωρίζω χρόνια αλλά και με πολίτες που γνώρισα τους τελευταίους μήνες στις γειτονιές της Αθήνας μας. Θα αποφύγω να ευχαριστήσω ονομαστικά όσους με τίμησαν με την παρουσία τους γιατί σίγουρα θα ξεχάσω ονόματα. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη. Πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά, όπως κάνουμε κάθε ημέρα τους τελευταίους 5 μήνες.Για να μεταφέρουμε το μήνυμα της νίκης, της ανανέωσης και της αλήθειας στην πολιτική».