Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε το πρωί της Τρίτης στην Νέα Ιωνία, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να περπατά σε δρόμους της περιοχής και να μιλά σε συγκέντρωση πολιτών.

Σε κάποια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχε εκεί και θέλησε να χαιρετήσει όσους βρίσκονταν εκεί. Όμως ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με μία κίνηση του χεριού του έκανε νόημα στον πρόεδρο της ΝΔ να φύγει.

«Καλημέρα σας. Α, ούτε χαιρετάμε ε;» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και παίρνοντας στα χέρια του ένα προεκλογικό φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Τα καινούργια είναι αυτά; Έχετε μείνει με το παλιό υλικό».

«Εσείς είστε της σχολής Βαρουφάκη βλέπω, δεν χαιρετάτε καν, δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό αλλά δεν πειράζει» είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ και απομακρύνθηκε από το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε σε βίντεο την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου ανάλογη απρέπεια είχαν δείξει και στελέχη του ΜέΡΑ25, τα οποία που δεν έδωσαν ούτε το χέρι τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν εκείνος επισκέφτηκε το προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στην Κυψέλη.