Σε μια κατάμεστη από κατοίκους του Ναυπλίου αίθουσα πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Δωροβίνης. 

Ο κ. Δωροβίνης τόνισε πως η Αργολίδα πρέπει να στείλει το μήνυμα για την «ισχυρή νίκη και την ξεκάθαρη εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη». 

«Την Κυριακή στις 21 Μαΐου δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, κανένας δισταγμός, καμία σκιά, η χώρα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και υπάρχει μόνο μία δυναμική, η ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε. 

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Δωροβίνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου του για ανάπτυξη της Αργολίδας με την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, του πρωτογενή τομέα, του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης, της εστίασης, της ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων, της στήριξης των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών, των εργαζομένων, των κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών, των ατόμων με αναπηρία κ.ά.