«Αυτογκόλ στο 89’» χαρακτήρισε για τον ΣΥΡΙΖΑ την υπόθεση Κατρούγκαλου ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Είναι και λίγο η αλαζονεία ότι αυτά που έκανα είναι όλα καλά. Πολλές φορές δημιουργούνται και εσωκομματικές εντυπώσεις που εμείς δεν μπορούμε να τις ξέρουμε», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή «Happy Day» του Αlpha και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συμπλήρωσε: «Κι επειδή υπάρχει κι ένα ερώτημα ρε φίλε, τόσα πολλά θα δώσεις, που θα τα βρεις, να μια πηγή», εξηγώντας έτσι την υποσχεσιολογία Τσίπρα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή του έκανε λόγο για τις πιο βαριεστημένες εκλογές. «Δεν ξέρω για ποιο λόγο, ίσως γιατί η προεκλογική περίοδος ήταν πολύ μεγάλη. Όλα θα τέλειωναν στις 9 Απριλίου, έγινε η τραγωδία των Τεμπών και πήγε πίσω τις εκλογές. Το πολύ μπούρου-μπούρου το βαρέθηκε ο κόσμος. Δεν έχω ζήσει ξανά στην πολιτική μου πορεία άλλο τέτοιο πράγμα», δήλωσε ο ίδιος.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να υπάρξει μεγάλη περίοδος ακυβερνησίας, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. «Εκείνο το οποίο λέγεται αρκετές φορές προεκλογικά και δεν είναι καθόλου καλό είναι ότι θα έχουμε αλλεπάλληλες εκλογές, μέχρι να βρεθεί μια λύση. Όταν έχεις την Τουρκία δίπλα σου -που στις 28 Μαΐου θα έχει τελειώσει με τις εκλογές- κι εσύ να πηγαίνεις με δικαστή πρωθυπουργό, υπηρεσιακή κυβέρνηση και υπηρεσιακό υπουργό Άμυνας μέχρι τον Σεπτέμβριο, δεν είναι καλά πράγματα αυτά. Και δεν θα γίνουν, θα βρεθούν λύσεις. Αυτά λέγονται γιατί στην προεκλογική περίοδο ο καθένας κοιτάει να αυξήσει τις δυνάμεις του», τόνισε.