Συνεχίζει δυναμικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τις προεκλογικές του περιοδείες σε όλη τη χώρα μπροστά στις εκλογές στις 25 Ιουνίου, με επόμενους σταθμούς να είναι οι περιοχές της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς και της Κατερίνης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Ιουνίου θα επισκεφθεί το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια το Κιλκίς και τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Στις 19:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στην Κατερίνη, στην πλατεία Ελευθερίας. Υπενθυμίζεται ότι προηγούμενος σταθμός του προέδρου και πρώην πρωθυπουργού ήταν η Στυλίδα και γενικά η περιοχή της Φθιώτιδας.

Η επίσκεψη στη Στυλίδα 

Τη Στυλίδα, το Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών και τη Γλύφα Φθιώτιδας επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιοδείας του στη βόρεια Εύβοια. Στον χαιρετισμό του στους κατοίκους της Στυλίδας, ζήτησε ακόμα υψηλότερο ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου για «να κλείσουμε οριστικά αυτόν τον τραυματικό κύκλο της απλής αναλογικής», ενώ αναφέρθηκε και στο «mea culpa» του Αλέξη Τσίπρα για την απλή αναλογική. Μίλησε επίσης για την επένδυση που θα γίνει για το νέο λιμάνι της Στυλίδας, τόνισε πως η Ελλάδα θα πάρει γρήγορα την επενδυτική βαθμιδα και ξεκαθάρισε πως «για εμάς το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Θα υλοποιήσουμε το σχέδιό μας για ένα νέο ΕΣΥ. Θα κάνουμε περισσότερες προσλήψεις, γιατί χρειάζονται παραπάνω γιατροί και νοσηλευτές».