Σε άλλο «επικοινωνιακό level» -όπως είθισται να λέει η νεολαία- έχει απογειώσει το προσωπικό του tik tok του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ακολουθώντας την τάση «GRWM» - αρτικόλεξο της φράσης get ready with me, δηλαδή προετοιμάσου μαζί μου- που κατακλύζει το τελευταίο διάστημα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ρίχνει το tik tok και μας δείχνει το τελευταίο backstage της προεκλογικής του περιοδείας ανα την Ελλάδα, λίγα 24ώρα πριν ανοίξουνν οι κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Στο βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού ο κ. Μητσοτάκης με ένα άκρως φιλικό προς τη νεολαία τρόπο δείχνει όλα τα ευτράπελα που του έτυχαν στην προεκλογική περιοδεία, ενώ αποκαλύπτει και την ανησυχία που έχουν για την υγεία του η οικογένειά του και προσωπικά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι καθόλη τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα.

Σε άλλο σημείο σχολιάζει την συνήθεια του πλήθους που όταν σπεύδει να τον συναντήσει και να τον χαιρετήσει πηγαίνει πάντα στο πίσω αυτοκίνητο της συνοδείας, «Για κάποιον λόγο πάντα πάνε στο πίσω, δεν ξέρω γιατί, έχει πιο σκούρο χρώμα μάλλον», σχολιάζει ο κ. Μητσοτάκης.

Μάλιστα σε άλλο σημείο του βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διστάζει να αυτοτρολαριστεί, σχολιάζοντας ένα στραβοπάτημα που είχε την ώρα που ανέβαινε να μιλήσει κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης.

Δέιτε το βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_ Αυτό το βίντεο είναι ο ορισμός του «Watch till the end» #ekloges2023 #BTS #SeasonFinale #KyriakosMitsotakis ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis