Είναι το εμβόλιο ηλίθιοι…

186

Η πανδημία που ήδη έχει στείλει κυριολεκτικά «αδιάβαστους» 11. 000 μόνο στην Ευρώπη και συνεχίζει, αποτελεί ένα σκληρό μάθημα για όλους εκείνους τους εξυπνάκηδες που κάνοντας σημαία τα εμβόλια της κυβέρνησης Καραμανλή κατασκεύασαν τη μεγαλύτερη πολιτική απάτη.

Διότι θυμίζουμε ότι το 2009 η Ελλάδα με οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είχε αγοράσει εμβόλια, όπως και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του Η1ΝΙ. Τότε όμως το εμβόλιο βρέθηκε σε 2 μήνες και έτσι η πανδημία αντιμετωπίστηκε γρήγορα και αποφασιστικά. Άφησε βέβαια πίσω της 18.500 επιβεβαιωμένα θύματα και κάπου 210.000 θύματα μέχρι σήμερα.

Σήμερα έχετε σκεφθεί ποια θα ήταν η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη εάν κυκλοφορούσε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και πόσες παρτίδες θα αγόραζε η Ελλάδα προκειμένου να σταματήσει την επέλαση του; Και έχετε σκεφθεί μετά από 10 χρόνια από σήμερα που θα είχε ξεχαστεί ο κορωνοϊός, όπως ο Η1Ν1, πόσοι ψεκασμένοι θα άκουγαν τις βλακείες των πολάκηδων το 2030;

Δυστυχώς στην Ελλάδα ξεχνάμε γρήγορα και χρειάζεται να έρθει μια καταστροφή για να μας θυμήσει ότι σε μια αντίστοιχη κατάσταση αυτοί που έκαναν το καθήκον τους προκειμένου να σώσουν ζωές λασπώθηκαν και κατασυκοφαντήθηκαν.

Γιατί είναι το εμβόλιο ηλίθιοι όλων των κομμάτων! Σας αρέσει δεν σας αρέσει όταν βρεθεί αυτό θα σώσει τις ζωές των ανθρώπων! Και προφανώς το εμβόλιο δεν θα διανέμεται δωρεάν, όπως οι παρόλες των ηλιθίων που εμφανίζονται τζάμπα μάγκες να υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον.

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr