Έφυγε από τον Ολυμπιακό το αγαπημένο παιδί του Μπλατ

38

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε χρήση του NBA out (ύψους 750 χιλιάδων ευρώ) στο συμβόλαιό του και μετακομίζει στους Γιούτα Τζαζ.

Τον Γκος είχε φέρει πέρσι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Μπλατ για να τον χρίσει αντικαταστάτη του Βασίλη Σπανούλη. Έπεισε, την διοίκηση και τον αγόρασε (100.000 χιλιάδες δολάρια ήταν το buy out) από την Παρτιζάν.

Πέρσι τέτοιο καιρό λεγόταν ότι με αυτή την κίνηση η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα έμπαινε σε μια νέα τάξη πραγμάτων, κατά την οποία θα μπορεί να δημιουργήσει η ίδια υπεραξίες σε περιφερειακούς, κι όχι μόνο σε ψηλούς, όπως συνέβαινε την τελευταία πενταετία.

Άνθρακες ο …θησαυρός. Ο Μπλατ επέμεινε πολύ στον Γκος, αλλά ο Αμερικανός δεν ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος δεν δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα στο άκουσμα της αποχώρησή του.

Το ερώτημα-πάντως- είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε χρήση του όρου opt out που είχε στο συμβόλαιο του και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr