Ξεσπάθωσαν στο Κοινωνία ώρα Μega οι δύο παρουσιαστές για την αδιαφορία (;), ανικανότητα (;) κάτι τέλος πάντων του Δήμου Παιανίας απέναντι στη Barbara. Όποιος παρακολουθούσε την πρωινή εκπομπή των Βούλγαρη – Χασαπόπουλου θα πίστευε πως οι κάτοικοι έχουν θαφτεί ζωντανοί και εκλιπαρούν για τη ζωή τους. Αντίστοιχη ήταν και η υπερβολή στο λόγο τους ενώ το ρεπορτάζ τους έκανε λόγο για 40 πόντους χιόνι. Παρακολουθούσαν και οι κάτοικοι, κοίταζαν έξω από τα παράθυρα, μιλούσαν με φίλους και γειτόνους, να βεβαιωθούν ότι εκείνοι ήταν οι τυχεροί και δεν τους βρήκε το κακό. Όλοι τυχεροί. Αυτό τους εξήγησε στην εκπομπή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και σε μια περιστροφή του λόγου του αποκαλύφθηκε πως προέκυψε το κακό.

Καθοδόν προς την εκπομπή της η δημοσιογράφος – γυμνάστρια (κατά τη σελίδα της στο fb) έκανε story από τη Λαυρίου που περνούσε. Δεν είδε μηχανήματα και αλατιέρες και είχε μεγάλη ανησυχία πως θα γυρνούσε σπίτι. Έβγαλαν στην εκπομπή και τον κ. Σπύρο χωρίς άλλα στοιχεία ο οποίος περιεγραψε τον ερχομό των παγετώνων. Μόνο που η Λαυρίου δεν ανήκει στον δήμο αλλά στην Περιφέρεια Αττικής. Το έλεγε και το ξανάλεγε ο αντιδήμαρχος αλλά μάλλον πρόβλημα αντιμετώπιζε το ακουστικό των παρουσιαστών. Γιατί δεν κατεβάζετε μηχανήματα στη Λαυρίου επέμενε ο Χασαπόπουλος. Και κάπου εκεί η λογική, η σοβαρότητα και η εγκυρότητα πήγαν περίπατο!

Προς τιμή της βέβαια πολύ αργότερα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η Βούλγαρη αποκατέστησε την αλήθεια. Αλλά τι αξία είχε όταν μια ολόκληρη εκπομπή έπαιζε σε πανελλαδική μετάδοση fake news.