Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Φωκά – Τα χρέη τον “έστειλαν” στο νοσοκομείο

by news

Ένας από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που έκαναν διεθνή καριέρα, ο Σπύρος Φωκάς, περνάει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Ο Ελληνας πρωταγωνιστής σε παραγωγές στην Ευρώπη και το Χόλιγουντ, αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του αλλά και σοβαρά οικονομικά θέματα.

Τα τελευταία χρόνια ζει στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας μαζί με τη γυναίκα του, Λίλιαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να πληρώσει τις οφειλές προς τη ΔΕΗ και την εφορία ενώ δυνατοί πόνοι στην καρδιά τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Οπως αναφέρει η σύζυγός του ο Σπύρος Φωκάς αισθάνθηκε δυσφορία και έντονους πόνους στην καρδιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους επί ένα εικοσιτετράωρο, με τους γιατρούς να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Η σύζυγός του, Λίλιαν δήλωσε στην εφημερίδα: «Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του, έπειτα από επίμονες προσπάθειες, πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν».

«Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε. Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά», κατέληξε η σύζυγος του Σπύρου Φωκά.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα